Hoe het werkt:
Voor eindgebruikers

Phished helpt bedrijven zich te beschermen tegen cyberaanvallen door hun werknemers, u dus, te trainen in het detecteren van de verschillende soorten aanvallen, zodat uw bedrijf niet in handen komt van cybercriminelen die het hele bedrijf blokkeren of gevoelige gegevens stelen, met alle mogelijke schade en geldverlies tot gevolg.

Training wordt gedaan door echte phishing-simulaties te verzenden die worden verzonden door een AI-systeem dat leert van de manier waarop u op die simulaties reageert.

Onze automatische phishing simulaties dekken iedereen, van de hoogopgeleide IT’er tot de grootste IT-leek. Maar hoe werken phishing simulaties voor eindgebruikers nu echt?

StAp 1

Je wordt aangemaakt op het platform.

De administrator van je organisatie maakt gebruikers aan, manueel of via een integratie. Je administrator kan ervoor kiezen om automatisch een mail met uitleg te versturen.

stAp 2

Je ontvangt enkele ijkings simulaties.

Iedere gebruiker ontvangt een ijkingstest zodat we een basisprofiel kunnen opbouwen. Dit profiel bouwen we stelselmatig op tot we een uitgebreid basis profiel hebben.

stAp 3

Simulaties op maat.

Vanaf het moment dat we een basis profiel hebben, versturen we automatisch simulaties op maat naar iedere gebruiker. De administrator kan op ieder moment je profiel opvolgen.

Onze garantie

Simulaties op maat

Iedere gebruiker ontvangt simulaties op maat.

Planning op maat

Onze algoritmes plannen doelbewust iedere simulatie in.

Uitgebreide opvolging

Algoritmes zorgen dat iedere simulatie verwerkt zal worden in het gebruikersprofiel.

Veiligheid

Bewustzijn wordt op een efficiƫnte en leuke manier opgewekt.

Veelgestelde vragen

Phishing simulaties zijn realistische nabootsingen van phishing aanvallen. Het verschil is dat gegevens veilig zijn tijdens simulaties.

Neen, enkel de status van de simulatie wordt opgeslagen. Dit wil zeggen dat we geen gebruikersnamen of wachtwoorden opslaan.

Administrators kunnen via het management portaal zelf aangeven welke simulaties ontvangen mogen worden. Gebruikers ontvangen ook enkel simulaties die van toepassing zijn op hun desbetreffende profiel.

Natuurlijk. Dit kan op twee manieren:

  • Contact opnemen met je lokale IT-departement of verantwoordelijke.
  • Een email verzoek te versturen naar [email protected]

Test phished 14 dagen gratis uit

Bescherming voor mensen