Slimme
Phishing Simulaties

Geautomatiseerde anti-phishing training

Phished helpt uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen die uit zijn op geld en bedrijfsdata door uw collega’s te trainen in het herkennen van alle mogelijke phishing aanvallen op basis van hun individuele kennisniveau door automatisch op geregelde tijdstippen AI-gedreven phishing simulaties te versturen.

Volledig geautomatiseerde simulaties

Upload uw medewerkers in ons systeem en wij starten meteen met het versturen van gepersonaliseerde simulaties zonder dat u iets hoeft te doen.

Allerlei soorten phishing aanvallen

Spear phishing, CEO fraude, NSFW, industrie gerelateerde, job gerelateerde, … en zelfs smishing!

Gepersonaliseerd

Elke medewerker krijgt een continue en geleidelijk aan moeilijkere opleiding met simulaties die aangepast zijn aan het persoonlijke niveau van de medewerker.

Meer dan 90% van de destructieve cyberaanvallen zijn direct gerelateerd aan menselijke fouten.

Organisaties investeren veel middelen in het opzetten van een hypermoderne verdediging, maar ze verwaarlozen vaak de grootste bedreiging: hun eigen medewerkers. Elke medewerker die niet weet hoe hij cyberaanvallen effectief kan herkennen, is een potentiƫle zero-day kwetsbaarheid.

Mensen, mensen, mensen

Werknemers zijn de zwakste schakel in de cybersecurity keten. Alleen al in 2020 hebben ze door nalatigheid verschillende miljoenen aan schade veroorzaakt.

Product kenmerken

Wat We Doen

Phished biedt een SaaS-oplossing die door elk type bedrijf of organisatie kan worden gebruikt. De enige voorwaarde is dat u gebruik maakt van e-mail.

Automatische phishing simulaties

Upload uw medewerkers in onze tool en start met het versturen van simulaties. Medewerkers worden getraind door onze geautomatiseerde tool die automatisch een keuze maakt uit meer dan 5000 simulaties.

Manuele simulaties

Soms is het nodig om e-mails te sturen met een bepaalde inhoud die alleen betrekking heeft op uw bedrijf. Maak snel handmatige simulaties met onze geavanceerde editor.

Geavanceerde rapportages

Houd de status van al uw medewerkers individueel in de gaten of per afdeling, locatie of uw organisatie als geheel.

Onze aanpak

 

Bewustwording

U kunt de beste systemen hebben en uw medewerkers waarschuwen voor alle mogelijke bedreigingen, maar helaas beginnen de meeste cyberaanvallen nog steeds met kwaadaardige e-mails.

90% van de veiligheidsinbreuken beginnen met een personeelsfout.

Real life aanvallen

Phished gelooft dat effectieve cyberbeveiliging alleen kan worden gerealiseerd door mensen bloot te stellen aan echte aanvallen, zodat ze zelfs de meest geavanceerde phishing aanvallen leren herkennen en behandelen.

Word een phishing expert

Ons AI-gedreven algoritme genereert een individueel trainingsprogramma voor elke medewerker om ervoor te zorgen dat iedereen een training op zijn eigen niveau krijgt. De geleidelijke verbeteringen zorgen ervoor dat elke ontvanger een phishing expert wordt.

Denk je dat je een phishing expert bent?

Doe de test en speel onze facts & figures test.

Contacteer ons

+32 (0)53/31.97.55

3000 Leuven, Belgium

Bescherm uw organisatie

Probeer het platform 14 dagen lang vrijblijvend uit!