Surf naar website van Phished →

SPECIALE ACTIE: Phished nu gratis voor alle medewerkers

Omwille van de Coronacrisis zijn heel veel mensen genoodzaakt thuis te werken. Het aantal phishing pogingen is tijdens deze periode reeds met 40% gestegen… Ontdek onze actie

Slimme
Phishing Simulaties

Geautomatiseerde anti-phishing training

Phished helpt uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen die uit zijn op geld en bedrijfsdata door uw collega’s te trainen in het herkennen van alle mogelijke phishing aanvallen op basis van hun individuele kennisniveau en dit door automatisch op geregelde tijdstippen AI-gedreven phishing simulaties te versturen.

Volledig geautomatiseerde simulaties

Upload uw medewerkers in ons systeem en wij starten meteen met het versturen van gepersonaliseerde simulaties zonder dat u iets hoeft te doen.

Allerlei soorten phishing aanvallen

Spear phishing, CEO fraude, NSFW, industrie gerelateerde, job gerelateerde, … en zelfs smishing!

Gepersonaliseerd

Elke medewerker krijgt een continue en geleidelijk aan moeilijkere opleiding met simulaties die aangepast zijn aan het persoonlijke niveau van de medewerker.

Wees alert voor deze phishing technieken tijdens de Corona pandemie:

1. E-mails uit naam van de baas:

Heel veel communicatie gebeurt momenteel online waardoor het nu het ideale moment is voor criminelen om e-mails te versturen uit naam van de baas of naaste collega. Kijk dus zeker altijd het e-mailadres van de afzender na.

2. Er wordt druk uitgeoefend:

Er wordt in de e-mail extra druk gelegd op de medewerker omdat er wordt vermeld dat er haast bij is of dat er consequenties aan verbonden zijn indien er geen gevolg wordt gegeven aan de vraag in de e-mail.

3. Links & attachments:

Er zal bijna altijd worden gevraagd iets te openen, ofwel een link ofwel een attachment. Alertheid is dus de boodschap.

4. IT-department verwittigen?:

Wanneer mensen op een malafide link hebben geklikt, weten ze in principe dat ze onmiddellijk het IT-department dienen te verwittigen. Maar gaan uw collega’s dit nu ook doen in deze ‘speciale’ situatie? “Ik zit toch thuis, dit kan nu toch geen kwaad?”  Communiceer dus duidelijk de procedures zodat mensen weten wat ze moeten doen.

5. Informerende e-mails:

Vermits mensen nu veel hongeriger zijn naar nieuws en updates over de Corona situatie, gaan mensen al makkelijker op e-mails klikken en op websites terecht komen waar ze slachtoffer kunnen worden van phishing. De nieuwsbrief en website van een krant zijn snel nagemaakt…

6. Steun:

In tijden van nood, komt vaak ook een mooie karaktereigenschap van de mens tot uiting, nl. behulpzaamheid of het helpen van de medemens. Spijtig genoeg wordt dit ook misbruikt door cybercriminelen. Er wordt gevraagd goede doelen te steunen (ontwikkeling vaccins, mondmaskers doneren, …). Steun daarom enkel doelen waarmee u vertrouwd bent en breng uw steun uit door rechtstreeks naar de website van het goede doel te surfen en daar de donatie te doen.

7. Privé aankopen doen op uw bedrijfscomputer:

Thuiswerkers zullen al makkelijker privé- en werk zaken gaan vermengen en bijvoorbeeld online aankopen gaan doen op de bedrijfscomputer. In sommige phishing e-mails worden dan ook ‘to good to be true’-producten aangeboden. Let altijd goed op welke website u aankopen doet en of deze te vertrouwen is. Pas op met het achterlaten van kredietkaart-gegevens en wachtwoorden (zeker als u voor meerdere accounts hetzelfde wachtwoord gebruikt)!

Gratis anti-phishing training tijdens deze Coronacrisis

Momenteel zijn we met z’n allen spijtig genoeg veel kwetsbaarder voor phishing aanvallen omdat de meesten onder ons niet gewoon zijn om 100% van onze tijd thuis te werken en we niet meer kunnen terugvallen op onze dagelijkse werkroutines.

 

Cybercriminelen weten ook dat we nu veel sneller afgeleid zijn en dat we steeds op zoek gaan naar de laatste nieuwtjes omtrent de huidige situatie. Spijtig genoeg proberen ze hier zo veel mogelijk misbruik van te maken.

Het aantal phishing pogingen is 40% toegenomen sinds de Coronacrisis.

Informeer uw collega’s

Het is daarom heel belangrijk dat mensen worden geïnformeerd over de mogelijke gevaren van phishing. We weten echter dat droge e-mailtjes met info over phishing vaak maar diagonaal of helemaal niet worden gelezen. Dat is trouwens één van de redenen waarom we Phished hebben ontwikkeld, onze real-life phishing simulaties zorgen ervoor dat ze niet moeten lezen maar dat ze gevaren effectief ondervinden.

 

Gratis anti-phishing training voor iedereen tot 5 mei

We hebben besloten dat bedrijven onze proefversie gratis kunnen gebruiken tot 5 mei 2020 en het aantal gebruikers uit te breiden naar al uw medewerkers.

Om hiervan te kunnen genieten maakt u een trial account aan. We zullen na de aanmaak van uw account de huidige limiet van 25 gebruikers verhogen naar het totaal aantal medewerkers in uw bedrijf. De gratis proefperiode wordt bovendien gelden tot 5 mei 2020. Zo blijft iedereen extra alert voor phishing en blijft u hopelijk gespaard van extra economische schade. Wees veilig!

Productkenmerken

Wat We Doen

Phished biedt een SaaS-oplossing die door elk type bedrijf of organisatie kan worden gebruikt. De enige voorwaarde is dat u gebruik maakt van e-mail.

Automatische phishing simulaties

Upload uw medewerkers in onze tool en start met het versturen van simulaties. Medewerkers worden getraind door onze geautomatiseerde tool die automatisch een keuze maakt uit meer dan 5000 simulaties.

Manuele simulaties

Soms is het nodig om e-mails te sturen met een bepaalde inhoud die alleen betrekking heeft op uw bedrijf. Maak snel handmatige simulaties met onze geavanceerde editor.

Geavanceerde rapportages

Houd de status van al uw medewerkers individueel in de gaten of per afdeling, locatie of uw organisatie als geheel.

Onze aanpak

 

Bewustwording

U kunt de beste systemen hebben en uw medewerkers waarschuwen voor alle mogelijke bedreigingen, maar helaas beginnen de meeste cyberaanvallen nog steeds met kwaadaardige e-mails.

90% van de veiligheidsinbreuken beginnen met een personeelsfout.

Real life aanvallen

Phished gelooft dat effectieve cyberbeveiliging alleen kan worden gerealiseerd door mensen bloot te stellen aan echte aanvallen, zodat ze zelfs de meest geavanceerde phishing aanvallen leren herkennen en behandelen.

Word een phishing expert

Ons AI-gedreven algoritme genereert een individueel trainingsprogramma voor elke medewerker om ervoor te zorgen dat iedereen een training op zijn eigen niveau krijgt. De geleidelijke verbeteringen zorgen ervoor dat elke ontvanger een phishing expert wordt.

Automatische Phishing Simulaties

Ons uitgebreide platform verstuurt het hele jaar door volledig geautomatiseerd phishing simulaties, zonder dat u als organisatie hoeft in te grijpen. U hoeft niet na te denken over wat voor soort phishing aanvallen er bestaan en hoe uw organisatie haar medewerkers het best kan opleiden.

Upload uw gebruikers en wij zorgen voor de opleiding

STAP 1:

Maak een account aan

Bij het registreren van een account, voert u enkele gegevens over u en uw bedrijf in. Er worden geen creditcardgegevens gevraagd bij het aanmaken van een proefaccount.

STAP 2:

Upload uw gebruikers

Zodra u hebt bevestigd dat u de eigenaar van het domein bent, kunt u de contactgegevens van uw collega’s uploaden naar onze SaaS-oplossing. De gegevens worden opgeslagen in SHA256 gecodeerde databases met roterende sleutels en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. U kunt zelf beslissen om hen al dan niet op de hoogte te brengen van hun toetreding tot het programma.

STAP 3:

Ontvangen van phishing simulaties

We beginnen meteen met het versturen van de eerste phishing simulaties. Op basis van hun reacties op die simulaties stellen we voor elke medewerker een persoonlijk phishing expertise profiel op. Onze AI-gedreven simulaties worden verstuurd om elk individu te trainen op zijn of haar kennisniveau en hen op die manier experts te maken in het opsporen van en reageren op phishing aanvallen.

Automatische simulaties

Onze geavanceerde simulaties zorgen altijd voor een veilige en unieke ervaring.

Handmatige simulaties

Maak snel handmatige simulaties met onze geavanceerde editor.

Snelle setup

Op slechts 10 minuten is uw organisatie klaar voor het extra beschermingsniveau.

Spear phishing

Spear phishing, CEO fraude, NSFW, industrie of functie gerelateerd, …

… en zelfs smishing!

Geavanceerde rapportage

Keep an eye on the status of all your users and your organization.

Drie talen

Onze automatische simulaties kunnen worden verstuurd in 3 talen:
Nederlands, Engels en Frans.

Uitgebreide instellingen

Geavanceerde instellingen geven u de mogelijkheid om uw ervaring nog persoonlijker te maken.

Applicatiegerichte phishing

Geef aan welke toepassingen moeten worden uitgesloten van onze phishing simulaties.

Frequentie

Geef zelf aan hoeveel e-mails u wil laten versturen naar collega’s.

Aangepaste landingspagina's

Definieer op welke pagina uw gebruikers moeten aankomen na het klikken op een phishing url: uw eigen intranet, een op maat gemaakte pagina…

24/7 Support

Als u problemen ondervindt, dan kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning op elk moment van de dag.

Bedrijfstype

Onze modulaire software werkt voor elk type bedrijf of organisatie.

Prijzen

Probeer Phished gratis en stuur tot 5 mei 2020 geautomatiseerde phishing-simulaties naar AL uw collega’s tijdens deze Corona-uitbraak. 

Gratis proefperiode tot 5 mei 2020

GRATIS

voor AL uw medewerkers 

 • Automatische simulaties
 • Manuele simulaties
 • Spear phishing
 • Uitgebreide rapportages
 • Drie talen: NL, EN, FR
 • Op maat gemaakte landing pagina’s
 • Applicatiegerichte phishing

Geen kredietkaart nodig

Premium

vanaf

€10

EUR/ontvanger/jaar

 • Automatische simulaties
 • Manuele simulaties
 • Spear phishing
 • Uitgebreide rapportages
 • Drie talen: NL, EN, FR
 • Op maat gemaakte landing pagina’s
 • Applicatiegerichte phishing

De contracten zijn 1 jaar geldig en worden elk jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 maand voor de verlenging van het contract. Tijdens het contract kunnen extra ontvangers worden toegevoegd.

Prijzen zijn excl. 21% BTW.

Veel gestelde vragen

Zijn op maat gemaakte simulaties mogelijk op bedrijfsniveau?

Ja, deze kunnen onmiddellijk of in de toekomst worden gepland op een datum naar keuze.

Is de bestemmingspagina aanpasbaar?

Ja. De bestemmingspagina kan volledig worden aangepast. U kunt er ook voor kiezen om uw gebruikers door te sturen naar een pagina naar keuze (website, intranet, ...).

Zijn meerdere beheerders mogelijk in één account?

Ja, u kunt zoveel beheerders toevoegen als er gebruikers zijn in uw contract.

Zijn verschillende e-maildomeinen per account mogelijk?

Ja, u kan een ongelimiteerd aantal van e-maildomeinen toevoegen aan uw account.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement opzeggen?

Contracten zijn steeds voor 1 jaar geldig en worden elk jaar automatisch verlengd voor eenzelfde periode. Opzeggen kan schriftelijk tot 1 maand voor het contract wordt verlengd.

Kan ik meer gebruikers toevoegen nadat mijn contract is ingegaan?

Ja. Extra gebruikers kunnen worden toegevoegd tijdens het contract. U ontvangt een factuur voor de extra gebruikers. Extra gebruikers worden gefactureerd voor de resterende periode van het oorspronkelijke jaarcontract.

Kan ik korting krijgen?

Kortingen gelden voor in aanmerking komende non-profitorganisaties en resellers. Contacteer ons.

Contacteer ons

+32 (0)53/31.97.55

3000 Leuven, Belgium

Bescherm uw organisatie

Probeer het platform 14 dagen lang vrijblijvend uit!